logo-topleft.jpg

Website advies aanvragen

Ontdek in een gratis consult hoe je een website realiseert die bijdraagt aan de commerciële resultaten van je B2B business.

Je wil een goede website, eentje die leads binnenbrengt. Leads die Marketing het liefst zo snel mogelijk kan overdragen aan Sales. Maar hoe realiseer je dat?

Wij zijn Webs, een website bureau met 21+ jaar ervaring in het bouwen van professionele websites voor B2B. En wij kunnen je helpen. In onze visie is een website waardevol als die ook meetbaar bijdraagt aan de groei van je business. Online visitekaartjes die er alleen maar mooi uitzien, zijn er immers al genoeg. Je website heeft de potentie een bron te zijn van nieuwe business – en moet aansluiten bij de manier waarop je toekomstige klant vandaag de dag oriënteert en aankoopt.


Spar vrijblijvend met één van onze experts en ontdek:

  • Hoe je groeiambities van je organisatie doorvertaalt naar heldere doelstellingen voor de website;
  • Aan welke eisen je website moet voldoen om bij te dragen aan de commerciële resultaten van je business;
  • Welke stappen jij nu kunt zetten om intern de juiste mensen aan boord te krijgen

Je loopt weg met concrete actiepunten en inzichten zodat jij doelgericht aan de slag kunt met je nieuwe B2B website.

Vul het formulier in. Een ervaren website consultant neemt contact op om gratis website advies te geven dat aansluit bij jouw vraagstuk. Of bel direct naar Webs, 040 23 24 611.

5-stars-sterren-959765-edited
"Sinds enkele maanden is onze nieuwe website www.icamat.com live die we samen met Webs hebben gerealiseerd. We hebben een mooi high-tech productiebedrijf en dat komt nu ook tot uiting op onze website. De vindbaarheid van Icamat op Google is sindsdien toegenomen. We krijgen leads binnen en hebben zelfs al een opdracht via de website gescoord! Ik ben blij met hoe soepel het traject met het team van Webs verliep en de ondersteuning die we hebben gehad. Op kantoor bij Webs is de sfeer altijd goed. De sessies om persona’s op te stellen om onze doelgroep beter te begrijpen was leerzaam: het schrijven van teksten door Webs verliep dan ook voorspoedig. Ik kijk terug op een leuk project en kijk uit naar de vele leads en omzetverhoging die onze vernieuwde website en online strategie gaat brengen."

Michael van der Windt | Directeur | Icamat Technology | 31 mei 2018

Vraag nu je website consult aan en ontvang gratis advies: