Digital Future of B2B

EXCLUSIEVE KENNISSESSIE
meer klanten met inbound marketing

Bezoek deze pagina voor de meest actuele kennissessies over moderne Marketing en Sales.

De belangrijkste uitdaging voor jou als marketeer is het genereren van zoveel mogelijk goed gekwalificeerde leads. Dat doe je met inbound marketing. Marketing waar je klanten blij van worden. Edwin Vlems (MCB), Camiel Freriks (internet strateeg) en Emiel Kanters (account director) laten zien hoe je online met de juiste (inbound) strategie, storytelling en content nieuwe leads genereert. Van push naar pull.

Meld je nu aan

Wat kun je verwachten

Waarom inbound marketing?
Jij zoekt je klanten nu vaak ongevraagd op. Je pusht als het ware je boodschap de markt in. Zou het niet veel mooier zijn als potentiële klanten jou weten te vinden? Een relatie gebaseerd op inhoud, kennis en marktleiderschap. Dat kan met een goed doordachte inbound marketing strategie

Hoe werkt inbound marketing?
We laten je een aantal cases zien hoe inbound marketing voor andere ondernemers en organisaties heeft gewerkt. Hoe ziet het er in de praktijk uit, wat moet je als organisatie zelf doen en wat kunnen anderen daar in betekenen? 

Wat ga je doen dan en wat levert het op?
Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten met inbound marketing. We laten een aantal praktische tools zien. En niet onbelangrijk, wat is de ROI van inbound marketing? We laten zien dat de uitgegeven marketing euro's meetbaar bijdragen aan het commerciële resultaat.  


 

Details

Voor wie: B2B Marketeers, marketing managers, sales managers en directieleden die beter zaken willen doen in het digitale tijdperk.
Wanneer: Donderdag 29 september
Hoe laat: 19:00 - 21:00 uur
Duur: 2 uur met een borrel na afloop.
Prijs: Gratis (normaal €250 p.p.)

Contact & Locatie

Locatie Webs
Webs, Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 23 24 611
info@webs.nl
Emiel Kanters en Camiel Freriks

Camiel Freriks
0621554397
camiel@webs.nl
Linkedin

Emiel Kanters
0639782054
emiel@webs.nl
Linkedin