Digital Future of B2B

KENNISSESSIE WRITE A BLOG or Writer's bloCK?

Leer hoe je met bloggen waarde toevoegt aan je bedrijf. 
Gastspreker: Marieke Heesakkers 

Donderdag 21 april 2016. Tijdstip: 19:00 - 21:00 uur. 
Prijs: Gratis (normaal €250 p.p.) 

Content neemt een belangrijke plek in in online marketing. Klanten willen geïnformeerd in plaats van geïrriteerd worden. 
Om op te vallen, moet jouw content de aandacht trekken en van waarde zijn. Hoe kun jij de (volgende) stap zetten met scherpe blogs?

Marieke Heesakkers (Marketing Manager Berkvens Deursystemen), Camiel Freriks (internet strateeg) en Emiel Kanters (account director) tonen je de kracht van content in een (inbound) marketing strategie. Meld je nu aan aan en leer in deze interactieve kennissessie wat blogs voor de groei van je organisatie kunnen betekenen. Na afloop heb je voldoende handvatten gekregen om zelf te gaan bloggen. 

Meld je nu aan

Wat kun je verwachten

Ben jij een marketeer die weet dat goede en relevante content meer bezoekers, meer leads en meer klanten aantrekt? En wil je dat niet alleen met beeld, maar ook met tekst doen?


Inbound marketing en bloggen: de perfecte match
Aan de hand van krachtige voorbeelden en praktische tips leer je hoe je blogs kunt toepassen in een inbound marketing strategie. We laten zien dat de uitgegeven marketing euro's meetbaar bijdragen aan het commerciële resultaat. Zo bouw je aan een relatie gebaseerd op inhoud, kennis en marktleiderschap.

Je gaat naar huis met frisse inzichten en hernieuwde kennis om jouw business te laten groeien met inbound marketing.

Details

Voor wie: B2B Marketeers, marketing managers, sales managers en directieleden die beter zaken willen doen in het digitale tijdperk.
Wanneer: Donderdag 21 april
Hoe laat: 19:00 - 21:00 uur
Duur: 2 uur met een borrel na afloop.
Prijs: Gratis (normaal €250 p.p.)

Contact & Locatie

Locatie Webs
Webs, Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 23 24 611
info@webs.nl
filipe_oliveira_da_silva.png
camiel_freriks.png
emiel_kanters.png