logo-topleft.jpg

Interactieve praktijkcase:
je klantenbestand verbreden in niche-markten

Deze sessie is afgelopen. Bekijk hier een actueel overzicht van exclusieve kennissessies voor B2B Marketeers, Sales managers en Commercieel eindverantwoordelijken.

Hoe raak je als commercieel professional in gesprek met méér potentiële klanten, wanneer je in een niche opereert? Je zult vast herkennen dat er steeds meer creativiteit vereist is om meer "kopjes koffie" te drinken met kansrijke prospects.

Kor Foekens, Sales Director bij Colt International zag dit ook en heeft een transformatie bij zijn organisatie in gang gezet. Zowel Marketing als Sales bleven niet onaangetast. Hij laat in zijn unieke case zien hoe je met een samensmelting van offline en online meer traffic, leads en klanten genereert. Van beurs tot website, van Outbound naar Inbound – en verder.

Leer van zijn case welke stappen jij kunt zetten, en wat er zoal komt kijken bij het herinrichten van je commerciële proces.

  • Woensdag 4 juli 2018 van 19:00 - 21:00 uur
  • Gratis (normaal 250 euro p.p.)
  • Inclusief netwerkborrel
  • Wacht niet te lang, er zijn 30 plaatsen beschikbaar
  • Locatie: Oude Stadsgracht 1, Eindhoven

Meld je aan:

Details

Wanneer: Woensdag 4 juli 2018
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00 (inclusief netwerkborrel)
Voor wie: Marketeers, Sales Managers, en (Commercieel) Directeuren die werkzaam zijn bij een B2B bedrijf in de maak- / high-tech industrie.

Kosten: Gratis (normaal 250 euro p.p.)

Contact & Locatie

kaart.png
Webs, Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 23 24 611
info@webs.nl
Kor Foekens Kennissessie Colt International bij Webs in Eindhoven
Kennissessie_ThijsVanRosmalen.png