logo-topleft.jpg

EXCLUSIEVE kennissessie:
ERIKS NEderland: 10 commerciële lessen van de SMAtop50 lijstaanvoerder

Deze sessie is afgelopen. Bekijk hier een actueel overzicht van exclusieve kennissessies voor B2B Marketeers, Sales managers en Commercieel eindverantwoordelijken.

Sinds 2017 voert Eric Otto, lid Raad van Bestuur van ERIKS de SMA TOP50 aan. Daarmee mag hij zich dé commerciële topman van Nederland noemen. Wat kun jij leren van een professional die niet alleen op productie en technologie, maar óók in het commerciële proces voorloopt op de concurrentie?

Tijdens deze exclusieve kennissessie vertelt Eric (voorheen Managing Director ERIKS Nederland) hoe ERIKS de switch maakt naar digitale organisatie. Hij deelt unieke insights die ervoor hebben gezorgd dat een groot bedrijf als ERIKS in een digitale stroomversnelling is gekomen. Kom naar de kennissessie als je wil leren hoe jij je commerciële proces kunt herinrichten om ook meer klanten aan te trekken.

  • Woensdag 6 juni 2018 van 19:00 - 21:00 uur
  • Gratis (normaal 250 euro p.p.)
  • Inclusief netwerkborrel
  • Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan.
  • Locatie: Oude Stadsgracht 1, Eindhoven

Meld je aan:

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg." – Eric Otto

Eric vertelt je hoe anders denken en een niet aflatende vasthoudendheid de basis voor succes vormen. Schrijf je in voor deze kennissessie als je wil leren hoe je meer leads en zelfs aanvragen van klanten kunt genereren door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van dit digitale tijdperk.

EricOtto_Kennissessie

Details

Wanneer: Woensdag 6 juni 2018
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00 (inclusief netwerkborrel)
Voor wie: Marketeers, Sales Managers, en (Commercieel) Directeuren die werkzaam zijn bij een B2B bedrijf in de maak- / high-tech industrie.

Kosten: Gratis (normaal 250 euro p.p.)

Contact & Locatie

kaart.png
Webs, Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 23 24 611
info@webs.nl