logo-topleft.jpg

EXCLUSIEVE boeklezing:
ASML – De geldmachine

Deze sessie is afgelopen. Bekijk hier een actueel overzicht van exclusieve kennissessies voor B2B Marketeers, Sales managers en Commercieel eindverantwoordelijken.

Wat kun jij als commerciële professional leren van ASML in haar ontwikkeling naar geoliede organisatie en commerciële vechtmachine? En hoe kun jij de lessen – die de jonge ondernemers van ASML destijds hebben geleerd – vandaag de dag nog steeds toepassen op je eigen organisatie?


René Raaijmakers, auteur van het boek en eigenaar van Techwatch neemt je tijdens deze kennissessie mee in hoe de overtuiging in technologie en vasthoudendheid in Marketing en Sales ASML heeft gemaakt tot wat het nu is: Nederlands grootste hightech-succes – een onderneming die de hartslag bepaalt van de wereldwijde informatietechnologie.

  • Woensdag 30 mei 2018 van 19:00 - 21:00 uur
  • Gratis (normaal 250 euro p.p.)
  • Inclusief netwerkborrel
  • Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan.
  • Locatie: Oude Stadsgracht 1, Eindhoven

De eerste 10 inschrijvers die de boeklezing bijwonen ontvangen van Webs een gratis copy van ASML – De Geldmachine. Meld je nu aan.

Meld je aan

Tijdens deze sessie komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe zag de Marketing- en Salesaanpak van ASML eruit die het bedrijf destijds deed groeien? Wat werkte toen? En vooral: wat werkt nu nog steeds?

  • Hoe is de commerciële organisatie van ASML ingericht? Ontdek welke learnings jij op jouw organisatie kunt toepassen.

  • Wat kun jij als professional – werkzaam bij een hightech/ maakbedrijf – leren van de aanpak van ASML op het gebied van mensen, processen en technologiën?

Schrijf je snel in, want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Tot dan!

Details

Wanneer: Woensdag 30 mei 2018
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00 (inclusief netwerkborrel)
Voor wie: Marketeers, Sales Managers, en (Commercieel) Directeuren die werkzaam zijn bij een B2B bedrijf in de maak- / high-tech industrie.

Kosten: Gratis (normaal 250 euro p.p.)

Contact & Locatie

kaart.png
Webs, Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 23 24 611
info@webs.nl
RenéRaaijmakers_Kennissessie (1).png