NL
Contact

Editor’s picks

The latest

The latest

Lead nurturing – hoe je in 5 stappen de kans op SQL’s vergroot

Lead nurturing is marketing slang voor ‘het opbouwen van een band met je leads’. Wie leads succesvol nurtured, vergroot zijn lead-to-customer ratio, oftewel het aantal leads dat uiteindelijk klant wordt. Sommige bedrijven doen dit van nature al heel succesvol, zonder het zo te noemen. Voor anderen vraagt het meer bewustwording. In alle gevallen loont het om het lead nurture proces eens onder de loep te nemen en jezelf af te vragen: hoe bedreven zijn we er eigenlijk écht in om klanten voor ons te winnen en…kan het efficiënter?

Sales
7 min

Website ontwikkeling: Van online visitekaartje > marketingmachine

De B2B buyer journey is veranderd, websites vormen vandaag de dag dé vraagbaak in de zoektocht naar antwoorden. Antwoorden waarin jouw content kan voorzien. Ten minste, als je website fungeert als een goed geoliede marketing machine. In dit artikel lees je welke soorten websites er zijn en wat je kunt doen om jouw website een centrale plek in je marketing te geven. Cruciaal hierbij is de keuze voor het juiste Content Management Systeem (CMS), die medebepaalt in welke mate jouw marketing toekomstbestendig is.

Sales
8 min

Customer Data Platform (CDP): van 'nice-to-have' naar 'need-to-have'

Een Customer Data Platform (CDP) verzamelt alle klantdata in je bedrijf op één centrale plek. Een veelbelovende ontwikkeling, in een tijdperk waarin data als heilige graal wordt beschouwd. Want hoe meer data, hoe meer inzicht in de klantbehoeften. En meer mogelijkheden om je aanbod daarop aan te sluiten. Want wie dat succesvol doet, kan meer omzet genereren, de customer lifetime value verhogen en de cost per acquisition reduceren.Niet zo gek dus, dat organisaties (klein en groot) zich verdiepen in de mogelijkheden van een CDP. Wat is ervoor nodig om een klantprofiel te ontwikkelen en hoe helpt een CDP je daarbij? Wat is ervoor nodig om een CDP succesvol te laten draaien en wat is het verschil met een Data Management Platform (DMP)?

Sales
5 min

Hoe Nmbrs groei realiseerde met inbound en HubSpot

#UnlockYourGrowth

Bekijk de case study

Inbound marketing: marketing zonder reclame | Webs

Verkooppraatjes hebben hun beste tijd gehad. We zijn minder gevoelig voor reclames en gaan liever zélf op zoek naar een oplossing voor ons probleem. Inbound marketing is een strategie die daar perfect op inspeelt, omdat het uitgaat van een pull- in plaats van pushbenadering. In dit artikel leer je hoe inbound marketing werkt en wat de belangrijkste voordelen zijn ten opzichte van outbound marketing. Ook lees je meer over de tools waarmee je het resultaat uit je inbound marketing activiteiten vergroot.

Sales
7 min

Van salesfunnel naar modern marketing flywheel: switchen?

Als bedrijf ontkom je er niet aan. Groot of klein, iedereen heeft een funnel. Je weet wel, de denkbeeldige trechter die het proces van kennismaking tot klant weergeeft. Het verschil is alleen dat het ene bedrijf er actiever mee werkt dan het andere bedrijf. Waarom zou je ook? Heeft de traditionele marketing- of salesfunnel je nog wel iets te bieden, of is het tijd om te switchen naar het moderne flywheel?

Sales
6 min

Leadgeneratie in B2B: Effectief leads genereren, hoe dan?

In B2B verloopt leadgeneratie nog vrij traditioneel, terwijl de klant als consument inmiddels anders gewend is. In dit blog nemen we je mee in de hedendaagse leadgeneratie in b2b: Wat is het? Waarom is het belangrijk? En welke acties kun je ondernemen om toekomstbestendig met leads om te gaan?

Sales
6 min

Auteurs

Bekijk meer topics.
#UnlockYourGrowth

Om je te helpen hebben we een aantal topics verzameld