Tijden veranderen... het wordt nog mooier!

2 min shares

Aangenaam, ik ben Susanne, Inbound Marketing Consultant-in-spe van "Wij van Webs".

susanne-2Ik ben geboren in de jaren 80 te Geldrop als dochter van Jan en Lisette van Dijk. Tegenwoordig partner van (een andere) Jan, buurvrouw van Edith en Boaz, vriendin van o.a. Kristin en Marije en zakenrelatie van o.a. Marcel en velen anderen.

Terug in de tijd; een decennia geleden heb ik het diploma HBO-Communicatie & Organisatie bij Schoevers behaald. Daarna heb ik altijd functies bekleed in de Marketing, Sales & IT; van Manager Telemarketing tot IT Consultant. Nu als Inbound Marketing Consultant van Webs komt alles bijeen! Ik vind het gaaf om anderen te leren kennen en ‘ze’ samen met mede Webs’ers te helpen met hun positionering op het web.

Ik vind het leuk om zowel in werk- als vrije tijd veel dingen te onderzoeken, me ergens in te verdiepen en de wereld te verkennen. Op dit moment ben ik vol aan de bak met het trainen voor de 10 km tijdens de marathon in Eindhoven: ik ga er 11 oktober voor! Verder doe ik yoga en probeer ik kleding zelf te maken. Feesten zijn leuk en andere gezellige dingen met naasten zijn ook erg prettig. 

Vanaf nu ga ik me volledig focussen op HubSpot, Inbound Marketing en leadgeneratie. Ik wil zo snel mogelijk jouw Inbound Marketing-expert zijn!

Download whitepaper: Beter zaken doen met inbound marketing

shares

Gerelateerd

Laat marketing weer bijdragen  aan de groei van je business  Download de whitepaper Beter zaken doen in het digitale tijdperk  Download whitepaper