Presenteer je sales- of marketingcase op #DFB2B 2017

2 min shares

De uitdagingen van nu zijn volgende zomer de succesverhalen.

 

Ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. De uitdagingen waar we nu meer worstelen zijn hard op weg de succesvolle marketing- of salescase te worden in de zomer van 2017. Wat die uitdagingen precies zijn, daar hebben wij wel een ideëen over. Maar we horen het nog veel liever van jou. Dus ken jij een spreker of bedrijf die je het podium gunt op The Digital Future of B2B 2017? Of ben jij diegene? Word spreker op #DFB2B 2017.

Partner worden

Sta je liever op een andere manier in de spotlight, zet jezelf dan in de kijker bij 300+ beslissers van B2B bedrijven. Word partner van #DFB2B 2017.

78912ea08f6939a1ddca43eec7ca93b47cc0758b.jpg

Was je aanwezig bij #DFB2B 2016, of wil je kennismaken? Haal indrukken, inspiratie en ideëen op

Je gaat na het event met vernieuwde inzichten en opgedane kennis je business laten groeien in het digitale tijdperk. Of je wil kennismaken met The Digital Future of B2B. Bekijk dan hieronder de aftermovie en meer. Alle foto's zijn te bekijken en de presentaties van de topsprekers haal je hier (nog een keer) op. 

 

Een event inspireert. Maar wat doe je met de opgedane inzichten? Deze marketing- en salesprofessionals hebben daar wel een idee bij.

Spreker, partner of bezoeker (in spe), up-to-date blijven kun je het hele jaar. 

Het Digital Future of B2B event heeft namelijk ook een klein zusje. Woon de (maandelijkse) exclusieve #DFB2B kennissessie Inbound Marketing bij, met iedere sessie weer nieuwe topics en inspirerende gastsprekers.

Voor B2B marketeers en sales professionals die acties willen omzetten in meetbare resultaten voor hun business.

Kom naar de exclusieve kennissessie: Digitale marketing in de maakindustrie

shares

Gerelateerd

Laat marketing weer bijdragen  aan de groei van je business  Download de whitepaper Beter zaken doen in het digitale tijdperk  Download whitepaper