Beïnvloed het koopgedrag van je B2B klant B2B Marketeer, met HubSpot

2 min shares

Stop met gissen, start met weten

Geven jouw statistieken géén inzicht in het online gedrag van je potentiële klant? Gemiste kans B2B Marketeer!

Google Analytics en andere (gratis) statistieken programma's geven vooral inzicht in het aantal bezoekers en de behaalde conversie, maar missen statistieken op mens profiel niveau. Hierdoor kun je niet direct inspelen op het gedrag van je klant en loop je leads en omzet mis.

Meer inzicht met HubSpot software

HubSpot geeft je inzicht, vanuit een menselijk perspectief, en geeft context aan de behoeften van je (nieuwe) contacten met individuele profieldata. Direct inzicht in de customer journey met de HubSpot Contacts Timeline:

HubSpot marketing automation software

HubSpot all-in-one inbound marketing en sales software geeft je inzicht in het bereik en succes van al je online kanalen én geeft inzicht in het gedrag van je klant. Hiermee zoom je in op de klant reis binnen jouw online kanalen, de aangevraagde informatie en bekeken onderwerpen zodat je gerichte acties kunt uitzetten om je klant te beïnvloeden en over te laten gaan tot de aankoop van je product.

Met het CMS, social media beheermarketing automation en de personalisatie mogelijkheden van HubSpot, personaliseer en automatiseer je alle content en e-mail en speel je direct in op het vraagstuk van je klant. Gaaf toch?!

Geïntegreerd CRM

Met de geïntegreerde CRM software van HubSpot krijgt de sales afdeling van jouw bedrijf  inzicht in de omzet en behoeften van de klant en kan hierop gerichte marketingactiviteiten uitzetten. Denk aan een persoonlijke aanbieding of upsell campagne. Hierdoor verhoog je de verkopen en het succes van je online inspanningen!

Vraag een HubSpot demo aan

Maak je marketing en salesafdeling gelukkig met het juiste inzicht voor jouw potentiële klant. HubSpot proberen? Wij bieden een HubSpot demonstratie aan om te laten zien hoe HubSpot inzicht geeft in het aankoopproces van jouw klant.

Demo aanvragen 

shares

Gerelateerd

Demo hubspot Marketing software  Ervaar hoe je in minder tijd meer rendement kunt behalen over alle kanalen heen.  Demo HubSpot aanvragen