HubSpot User Group 17 jan 2018: BCT doorbreekt silo's tussen marketing & sales

2 min shares

Zonder buy-in van Sales geen Inbound/HubSpot succes

Hallo HubSpotter,

Ben je aan de slag gegaan met Inbound en HubSpot en wil je Sales betrekken bij dit proces? Dan moet je wel iets te bieden hebben, namelijk: goede leads waar Sales iets mee kan. De alignment tussen Marketing en Sales gaat echter niet vanzelf. Peijke Jansdaal en Pauline Florax van BCT startten 1,5 jaar geleden met Inbound en HubSpot en kunnen dit beamen.

Op 17 januari 2018 delen zij hun ervaringen en geven ze je waardevolle tips tijdens de HubSpot User Group in Eindhoven.


Peijke: "Een grote uitdaging was het meenemen van mensen in de organisatie het hele Inbound verhaal. En dan heb ik het niet over het overtuigen van het nut of de noodzaak, want dat is niet eens zo heel moeilijk. Maar vooral het meenemen in de filosofie van Inbound."

Paulina: "Sales speelt een enorm belangrijke rol en zij moeten absoluut mee, anders bereik je heel weinig. Dit was en is misschien wel de grootste uitdaging."

Tijdens de HubSpot User Group delen Peijke en Paulina nog meer herkenbare situaties. Interessant voor iedere (B2B) Marketeer die bezig is met HubSpot!

Leer van hun 'pitfalls' en praktische tips, wissel ervaringen uit met vakgenoten en ga de volgende dag direct aan de slag met de inzichten, zodat je nog meer goede leads gaat genereren.

  • Woensdag 17 januari 2018 van 19:00 - 21:00 uur 
  • Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan
  • Inclusief netwerkborrel
  • Ook voor niet-HubSpot klanten is deze sessie interessant
  • Locatie: Oude Stadsgracht 1, Eindhoven

MEER INFO & AANMELDEN

Paulina-Florax.jpg  Peijke-Jansdaal.jpg


Wat kun je verwachten?

Onder leiding van mijzelf en mijn collega en Kelly Antonis (Content Marketeer bij Webs) doorlopen we het volgende programma:

Waar liep BCT tegenaan en wat kun je leren van hun aanpak?
Peijke en Paulina hebben een shortlist paraat van situaties die voor hen tekenend waren in de hobbelige route naar Inbound succes. Van (dis)alignment in teams en salescollega's die de meerwaarde niet inzien tot verzanden in "oud" gedrag (kunnen we deze mailing niet nog één keer outbound versturen?) 

Zij vertellen hoe zij deze hordes hebben overwonnen en hebben een scala aan tips die jij morgen kunt gaan toepassen. 

Wat zijn jouw uitdagingen? Spar met vakgenoten en experts
Deze avond staat in het teken van jou, dus we zijn benieuwd of jij je herkent in deze uitdagingen en waar jij tegenaan loopt. Tijdens de User Group is er ruim de tijd om in te zoomen op jouw situatie. De zaal zit vol met ervaren HubSpotters en Inbounders die je graag verder helpen met je vraagstuk.

Hopelijk tot de 17e! 

MEER INFO & AANMELDEN 
Wacht niet te lang, slechts 30 plaatsen beschikbaar.

shares

Gerelateerd