HubSpot Onboarding Plan: maak een vliegende start

2 min shares

Een overzichtelijk stappenplan

De kogel is door de kerk: jouw organisatie gaat aan de slag met HubSpot. Om een goede start te maken met de software wil je natuurlijk dat alle elementen op de juiste plek zitten, dat instellingen kloppen en dat de tool moeiteloos koppelt met andere software. Zeker wanneer het gaat om software zoals HubSpot, waar belangrijke informatie over traffic, leads en klanten wordt geborgd. 

 
Doe daarom je voordeel met dit HubSpot Onboarding Plan – een stappenplan dat wij als officiële HubSpot Partner regelmatig samen met klanten doorlopenNa het lezen van dit blog weet je welke handelingen en keuzes van belang zijn om een vliegende start te maken met HubSpot.

Onboarding Plan voor HubSpot: aan de slag!

 • Wijs een administrator aan en voeg gebruikers toe
  Een belangrijke eerste stap, want waarschijnlijk wil je niet alleen zelf in HubSpot werken, maar anderen in je team actief betrekken zodat zij aan de slag gaan met de tool. In HubSpot kun je per platform gebruikers toevoegen en hen bepaalde bevoegdheden toekennen, zoals zaken inzien, bewerken of verwijderen. Lees hier hoe je gebruikers toevoegt of verwijdert. Het is raadzaam om vooraf goed na te denken wie je welke rechten geeft in de tool, en waarom.

 • Installeer HubSpot tracking codes op website(s)
  Als je je website niet op HubSpot hebt draaien, of enkele pagina's zijn niet gehost in HubSpot is het zaak om tracking codes te installeren op deze pagina's. Zo kun je belangrijke Analytics over het gedrag van je (potentiële) klanten op deze pagina toch doormeten. Ontdek hier hoe je HubSpot tracking codes installeert.

 • Koppel website domein(en)
  Je wil natuurlijk dat websitepagina's, landingspagina's, E-mails en blogartikelen gekoppeld worden aan het domein of de domeinen van je website, zodat iedereen je website via dat specifieke webadres kan bezoeken. Lees hier hoe je je website domein(en) koppelt met HubSpot.

  hubspot onboarding planDiamond-Partner-Award

Wil je alles in HubSpot technisch goed inrichten, zodat je direct meer rendement uit de software haalt? Laat dan je HubSpot Onboarding door Webs verzorgen, zodat je verzekerd bent van persoonlijk advies en een technische inrichting op maat.

HubSpot Onboarding aanvragen

   

Diamond-Partner-AwardWil je alles in HubSpot technisch goed inrichten, zodat je direct meer rendement uit de software haalt? Laat dan je HubSpot Onboarding door Webs verzorgen, zodat je verzekerd bent van persoonlijk advies en een technische inrichting op maat:

HubSpot Onboarding aanvragen

 

shares

Gerelateerd