Graffiti, volleybal, Visual Design: ontmoet 'new guy' Samyon Jonas

2 min shares

Wat hebben inbound marketing en Samyon met elkaar gemeen? Met een 'down to earth', authentieke en 'doe maar gewoon'-benadering passende, tastbare en uitzonderlijke dingen creëren. We zijn daarom erg thrilled met onze nieuwe aanwinst voor het hybride team: Samyon Jonas is per september aan de slag gegaan als Visual Designer bij Webs. Omdat het wel eens zou kunnen dat jij binnenkort met Samyon aan tafel zit, leek ons een introductie wel gepast.

Aangenaam kennis te maken met... Samyon Jonas


Samyon-445325-edited

"Als ‘the new guy’ bij Webs zal ik mezelf aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Samyon Jonas, ben 25 jaar en zal bij Webs de functie vervullen als Visual designer. Ik ben afkomstig uit Maastricht en woon nu bijna twee jaar samen met mijn vrouw in een rustig dorpje achter Maastricht genaamd Gronsveld.

Inmiddels is het alweer ruim vier weken geleden dat ik aan de slag ging bij Webs als visual designer. Mijn eerste kennismaking met Webs voelde erg goed. Ik werd met een warm hart ontvangen en ontving een enthousiaste en gedreven energie toen ik voor de eerste keer het kantoor binnen liep. Al snel dacht ik: ‘Hier moet ik tussen zien te komen!’. Het gesprek verliep goed en de assessment die ik had meekregen, had ik naar tevredenheid een aantal dagen later gepresenteerd. De dag na de presentatie kreeg ik dan eindelijk (24 uur wachten kan in sommige gevallen erg lang duren) te horen dat ik de baan kreeg. Yes! Na een aantal formaliteiten was het dan toch echt werkelijkheid. The job is mine!

Net als velen met mij heb ik ook een aantal hobby’s. Een van mijn hobby’s is het beoefenen van de graffiti kunst. Dit doe ik nu al ruim 10 jaar en heb de afgelopen jaren aan mooie projecten mogen meewerken, waaronder ‘Tunnelvision Maastricht’ en ‘Jazz Bilzen’. Naast de verschillende opdrachten heb ik ook een aantal workshops gegeven.

Verder ben ik vanaf dit jaar weer begonnen met volleybal. Dit heb ik in mijn jeugd al een aantal jaren gespeeld en heb naast mijn eigen vereniging ook gespeeld bij de volleybalschool. Dit is een selectie die nationale wedstrijden en toernooien speelt op hoog niveau. Vanaf dit jaar pak ik de draad weer op bij mijn oude vereniging en ga weer competitie spelen. Komende zaterdag heb ik weer mijn eerste wedstrijd na zeven jaar. Spannend!

Schermafbeelding_2015-10-05_om_12.10.47

Mijn grafische opleiding heb ik gevolgd aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Na vier jaar studeren ben ik hier Cum Laude afgestudeerd. Tijdens mijn eindexamen ben ik blijven werken bij Ontwerpbureau B2B in Maastricht waar ik tevens in mijn laatste studiejaar stage had gelopen. Hier ben ik uiteindelijk nog twee jaar blijven werken. Dit jaar heb ik van januari t/m augustus gewerkt als Design Manager bij pensioenuitvoerder APG in Heerlen. Hier gaf ik advies over de verschillende communicatiemiddelen in samenwerking met marketeers, ontwerpbureau’s en fotografen. Daarnaast werkte ik mee aan de rebranding van huisstijlen, nieuwe websites en campagnes.

Schermafbeelding_2015-10-05_om_11.48.19-918161-edited-967104-edited

Voor de komende jaren wil ik me meer richten op online communicatie en marketing. Met deze gedachte kan ik me geen betere plek bedenken dan bij Webs. Ik ben blij dat ik vanaf nu deel mag gaan uitmaken van een enthousiast team met heel wat potentie en ambitie, die de B2B markt veel te bieden heeft. 

Wil je meer over mij weten, of wil je met me in contact komen?
Stuur me dan een mail of contacteer me via LinkedIn.

Linkedin: nl.linkedin.com/in/samyonjonas
Mail: samyon@webs.nl

Ik zie uit naar onze samenwerking!"

shares

Gerelateerd

Laat marketing weer bijdragen  aan de groei van je business  Download de whitepaper Beter zaken doen in het digitale tijdperk  Download whitepaper