Een dag in het leven van een Inbound Content Marketeer bij Webs

2 min shares

Benieuwd hoe het is om te werken als Inbound Content Marketeer bij Webs? Elroy is de laatste toevoeging aan het marketing team en kan dus als geen ander vertellen hoe het is om aan de slag te gaan bij het nummer één Inbound Marketing en Sales bureau van Europa.

 

Elroy, neem ons mee, je begon bij Webs als Inbound Content Marketeer. Hoe zagen de eerste maanden eruit?

In het begin ben ik met name bezig geweest met het eigen maken van de Inbound Marketing methodiek en het leren werken met HubSpot. Webs geeft je hiervoor de mogelijkheid en ruimte om via de HubSpot Academy de benodigde certificaten te behalen. Daarnaast heeft het meekijken bij collega’s mij erg geholpen om snel kennis te maken met de cultuur en werkwijze van Webs. Het is kenmerkend voor Webs dat we het samen doen en kennis delen. In mijn eerste weken werd ik direct betrokken bij verschillende opdrachten en kon ik rekenen op de hulp van mijn collega’s. Ik werd snel opgenomen in de Webs familie en dat zorgde ervoor dat ik snel zelfstandig aan de slag kon.

Ook onderdeel van de Webs familie worden? We zoeken nog een Inbound Content Marketeer!

Vacature Inbound Content Marketeer 

 

En hoe ziet een reguliere werkdag eruit?

Het klinkt cliché maar geen een dag is hetzelfde. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers en heb daardoor hele diverse opdrachten. Dit zorgt ervoor dat ik de ene dag volop bezig ben met het schrijven van pakkende blogs en whitepapers. Een andere dag kan weer volledig gericht zijn op het instellen van een e-mail- en social media campagne. Daarnaast werk ik enkele dagen per week bij de klant op locatie. Niet alleen geeft dit de mogelijk om de klant en haar business volledig te leren kennen, voor de klant is het een absolute meerwaarde omdat je die dag de volledige focus op de samenwerking legt.

 

Wat vind je een uitdaging in deze functie?

Webs is een snelgroeiende, ontwikkelgerichte en leergierige organisatie. Om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen van de klant is Webs continue in beweging. Je moet als onderdeel van dit team snel kunnen schakelen en goed met veranderingen om kunnen gaan. Ik heb zelf moeten leren om alle verwachtingen goed te managen. Gelukkig gaat me dat steeds beter af en word ik daarin goed begeleid.

 

En wat vind je het leukste in deze functie?

Dat is lastig. Ik kan niet een specifiek onderdeel noemen wat ik het leukste vind. De afwisseling en dynamiek, communiceren op verschillende niveaus en het werken in een hybride team zorgen ervoor dat ik elke dag met een lach naar mijn werk ga. Ik word steeds opnieuw uitgedaagd in deze functie.

 

Waarom zou je anderen aanraden om te werken als Inbound Content Marketeer bij Webs?

Zoals ik hierboven al aangaf voelde ik me snel onderdeel van de Webs familie. Iedereen staat voor elkaar klaar en is bereid om kennis en ervaringen te delen. De bedrijfscultuur spreekt mij persoonlijk erg aan. Er wordt veel gelachen, maar ook heel hard gewerkt :-). We zijn allemaal gedreven in wat we doen en geloven in ons eigen kunnen om zaken tot een succes te maken. Ik geloof er in dat het plezier op de werkvloer een positieve uitwerking heeft op de resultaten voor onze klanten. Daarnaast is er ook veel ruimte voor eigen initiatief en is er aandacht voor persoonlijke groei.

 

Ook onderdeel van de Webs familie worden? We zoeken nog een Inbound Content Marketeer!

Vacature Inbound Content Marketeer 

  

shares

Gerelateerd