De toekomst is online: Valt jouw bedrijf op of om?

2 min shares

Hybride Team helpt je online opvallen

Sinds je baas van de concurrentie hoorde dat online de toekomst is, valt hij jou daar continu mee lastig. Doe “iets online”, zodat het bedrijf “een groeispurt” maakt en “opvalt op internet.” Zoek het verder maar zelf uit. Daar sta je dan. Wat betekent “iets op internet”  nu eigenlijk en waar begin je? Hoe begin je? Je hebt hulp nodig en daarvoor is het Hybride Team in het leven geroepen.

 

"Circa 70% van het B2B aankoopproces vindt online plaats"

 

Het Hybride Team bestaat uit een groep uiteenlopende specialisten. Dit gevarieerde vijftal helpt jouw bedrijf gevonden worden op internet. Circa 70% van het B2B aankoopproces vindt online plaats. Daarom is het belangrijk dat bezoekers jouw website snel vinden. Door potentiële klanten te voeden met relevante informatie gebruiken ze jouw webstek als informatiebron. Zo blijf jij in beeld gedurende het beslissingsproces. Later speel je mogelijk een rol in het koopproces.   

 

hybride-team-1

Het Hybride Team ontzorgt, ontwerpt en ordent.

 

Plaats scherpe en informatieve teksten op jouw website. Zo val je op. Het Hybride Team levert een marketeer met een scherpe pen. Als jij de aandacht trekt en een klant vraagt zijn e-mailadres achter te laten als ze iets van je site downloaden, heb je een lead. Volg en begeleid deze lead te volgen in zijn online koopproces en maak een klant van hem. 

 

"Plaats scherpe en informatieve teksten op jouw website en trek meer bezoekers"

 

Naast een marketeer bestaat het team uit een designer. Hij zorgt ervoor dat jouw webstek in positieve zin opvalt. Een strakke vormgeving laat een positieve indruk achter. Naast een designer zit er ook een engineer in het team. Hij zorgt ervoor dat de website draaiende blijft en dat de software up to date is. Een Inbound Marketing Consulent versterkt het klantcontact. Een strateeg stuurt het Hybride Team aan. Stippel een goede tactiek uit en vergroot je kans op succes.

 

inbound marketing hybride team

Een goede tactiek vergroot de kans op online succes.

De drijvende kracht van het Hybride Team is de filosofie van Inbound Marketing. Deze nieuwe marketingmethode zet de ontvanger centraal in plaats van de zender. Door vanuit de klant te denken - en niet voor de klant - ontstaat een planning die beter aansluit op de klantbehoefte. Het Hybride Team helpt je op weg. Later maak jij zelf boeiende content die van leads prospects maakt. Je weet nu hoe je moet beginnen. Word jij het zesde lid van het Hybride Team?

 Download whitepaper: Beter zaken doen met inbound marketing

 
shares

Gerelateerd

Jij ziet kansen. Wij weten hoe we deze kunnen omzetten in resultaten  Leer wat inbound marketing voor je organisatie kan betekenen  Ga voor een beter resultaat