De beste tijden om te posten op social media zijn...

2 min shares

[Infographic]

Social media is de ideale manier om bij je (grote of kleine) publiek in de kijker te komen. De timing is daarbij mede verantwoordelijk voor het bereik van je blog, infographic of video. En soms is het niet nodig om te gissen: het software-bedrijf HubSpot, wellicht bij jou ook bekend om haar Marketing Automation en CRM software, heeft uitgezocht op welke dagen en tijden je het beste je verhalen met de wereld kunt delen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Instagram.

Opmerking: per social media platform, bedrijf, land en natuurlijk het doel dat je ermee wil bereiken verschilt het wanneer je berichten het beste in kunt plannen. HubSpot heeft data verzameld van onder andere The Huffington PostCoScheduleQuickSproutSurePayrollBufferTrackMavenFast Company, en KISSmetrics om je toch een heel aardige indicatie te geven.


Social_Times_IG_JN-01_1

Gebruik social media om bezoekers naar je website te leiden – en ze te converteren in leads 

Natuurlijk deel je relevante content op je social media kanalen en hoop je hiermee je bereik te vergroten. Maar uiteindelijk zijn 'volgers' geen doel an sich, toch? 

Inbound-Marketing-whitepaper.pngLeer in deze whitepaper hoe Inbound Marketing je helpt...

... met het inzetten van social media om meer traffic naar je website te leiden, en deze bezoekers te converteren in leads voor Sales.

Download de whitepaper

Bron header afbeelding: Pixabay 

shares

Gerelateerd