Ben jij een dromer of zit je hoofd al in de Cloud?

2 min shares

B2B Marketing helpt je bedrijf online verder

Vraagje: Hoe laat jij je informeren als je naar een nieuwe auto zoekt? Op de analoge of digitale manier? Grote kans dat je voor de laatste optie kiest, want niets is comfortabeler dan vanuit je luie stoel naar bolides te googelen. Je laten informeren door gladde autoverkopers is immers zo 1999! Internet zorgt voor veel comfort. Het wereldwijde web is een blijvertje! Dat is een feit. Waarom profiteert jouw bedrijf daar dan niet van? Waarom zaken op de oude manier doen? Enter B2B Marketing!

 

"Als internet de toekomst is, waarom doe jij nog steeds zaken op de oude manier?"


B2B Marketing mikt op internet. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van het aankoopproces online plaatsvindt? Mensen gebruiken internet om zich in een product te verdiepen. Inlezen heet dat. Ruim 57% van de klantreis is voltooid voordat een klant contact opneemt met een verkoper. Het internet is een vergaarbak van informatie. De kunst is om jouw bedrijf op een opvallende manier online op de kaart te zetten. Door bruikbare tips en handvatten aan te geven, zien mensen jou als betrouwbare informatiebron. Daarom gaan ze sneller met je in zee. Jij moet de partij zijn die hen door het koopproces leidt. B2B Marketing zet in op online vindbaarheid.

 

b2b inbound marketing

Ga je online op zoek naar naar informatie of mag deze man jou 'informeren'?

 

Naast online vindbaarheid, maakt B2B Marketing zich sterk voor de relatie tussen sales en marketing. De inzet is samen- in plaats van tegenwerking! Er is een verbeterslag nodig. Circa 79% van de door marketing aangedragen leads converteren niet in sales. B2B Marketing zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan. Zo creëer je een omzetstijging van 20%. Beide afdelingen werken met hetzelfde software programma en hanteren Inbound Marketing.

"Social Media leads scoren 100% beter dan traditionele outbound marketing leads"


Online is en blijft de toekomst. Onderschat de kracht van social media niet. Social Media leads scoren 100% beter dan traditionele outbound marketing leads. Zorg ervoor dat je bedrijf ook op Twitter, Facebook en LinkedIn aanwezig is. Internet wemelt van aanbieders dus moet je opvallen en jezelf onderscheiden. Het Hybride Team helpt daarbij. Dit collectief van vijf verschillende vakmensen helpt jouw bedrijf online te profileren. Een strateeg, engineer, marketeer, marketing consultant en designer bedenken de juiste manier om jouw business te presenteren op het web. Inbound Marketing is daarbij het middel.


inbound marketing b2b


Ben jij klaar voor de toekomst? Denk jij dat mensen spontaan naar jouw bedrijf gaan? Nee toch? Val jij online op? Ben jij een dromer of zit je al met je hoofd in de cloud? 

Download whitepaper: Beter zaken doen met inbound marketing

shares

Gerelateerd

De traditionele marketing campagne werkt niet meer  Laat marketing weer bijdragen aan de groei van je business  Beter zaken doen  met Inbound Marketing  Download whitepaper